Kaj je kmečki turizem   Kontakt   Cenik   Kje smo

Domačija

Naša kmetija vključuje Vinsko klet Grobelnik, Prenočišča, Apartmaje, Prodajalno na kmetiji in Gostišče na kmetiji. Z vso infrastrukturo ponujamo, tako izletniškim turistom kot tudi počitniškim in kongresnim turistom, celovito turistično ponudbo.

Osrednji objekt naše kmetije je stavba, kjer se dogajajo zabave ob živi glasbi, odvijajo sestanki v sejni sobi, polni želodčke z dobrimi domačimi jedmi in se druži v najstarejših prostorih naše kmetije. Sam objekt je razdeljen na 3 sklope; Prenočišča, Osrednje prostore in Prodajalno na kmetiji.

Turistična kmetija - domačija

Turistična kmetija - domačija

Turistična kmetija - Vinska klet

Turistična kmetija - Vinska klet

V Vinski kleti Grobelnik predelujemo grozdje v vino, ga negujemo in hranimo. Tukaj prav tako pridelamo naravni grozdni sok in pa več vrst žganja, ki ga lahko kupite v naši Prodajalni na kmetiji. Grozdje zraste na 3ha vinogradov, ki se nahajajo okoli kmetije. V zadnjih letih smo zelo ponosni na večkrat z zlatim priznanjem in znakom kakovosti oblikovan naravni grozdni sok.
Naša terasa je odlična za spomladanske in poletne piknike. Je pokrita in delno ograjena, tako manjše vremenske razlike ne pokvarijo vzdušja piknika. Ambient je odličen za prirejanje porok na prostem in teambuilding programe

Turistična kmetija - Terasa

Turistična kmetija - Terasa

Comments are closed.