Kaj je kmečki turizem   Kontakt   Cenik   Kje smo

Pogostitve

Nudimo več vrst pogostitev, od krajevnih jedi do jedi po vašem izboru. Naj bo to praznovanje rojstnega dne, poroka, poslovni zaključek ali kosilo med izletom. Naša jedilnica je z svojo prostornostjo in dodatno ponudbo za razgibano in zanimivo dogajanje primerna za vse  priložnosti.

Postrežemo vas z aperitivom, skuhamo kosilo po vaših željah o katerih se predhodno dogovorimo, za vas naročimo ansambel in vas skozi ves čas animiramo z ogledom Hišne zbirke, 150 let stare sobe in zeliščnega vrta. Naša jedilnica sprejme 60 ljudi, zunanja terasa 100 ljudi.

Ponudbo krajevnih jedi si oglejte na Jedilnem listu. Jedi si po naših receptih lahko tudi pripravite sami doma.

Praznovanje obletnic, porok, pred novoletnih zabav ter vseh drugih zabav z živo glasbo je pri nas posebno doživetje. Jedilnica s plesiščem, zunanja pokrita terasa s športnimi rekviziti, notranja terasa s prelepim razgledom na Gorjance in 150 let stara soba zadostijo vsaki priložnosti in okusu.
Po vaših željah okrasimo omizje in ga polepšamo priložnosti primerno. Predlagamo vam ansambel ali glasbeno skupino, ki bo spremljala vaš dogodek. Seznam priporočenih glasbenih skupin si lahko ogledate tukaj.
Smo primerna destinacija za izletniški turizem. Pri nas in bližnji okolici se lahko zadržite celoten dan. Obiščete lahko Ajdovski gradec, doživite degustacijo lastnih vin v Vinski kleti s sommelierjem, si ogledate hišno zbirko in za spomin domov odnesete vašo skupinsko sliko, ki jo lahko tudi vidite že naslednji dan v Knjigi gostov.
Pri nas lahko izvedete tudi sestanke, po katerem paše dobro domače kosilo in razgibano podeželjsko okolje. Z agencijo Avantura organiziramo Teambuilding programe, ki se izvajajo v naših gozdovih in travnikih.

Comments are closed.