VINSKA KLET

 

Tajf Šipon in Žametovka sta naravna bistra sokova iz 100%sortnega grozdja. (za kakovost zlata priznanja DKS Ptuj 2020). Buteljčna pijača je namenjena tistim, ki ne pijejo alkohola, otrokom in vsem, ki želijo nazdravljati ob svečanih dogodkih in uživati na pogostitvah ter ostati trezne in bistre glave. Rokovanje je enako kot z buteljčnim vinom, ohlajeno na 12 st. C in natočeno v vinske kozarce na peclju.

Olje iz grozdnih pečk, je izredno močan antioksidant, v njem prevladujoč proantocianid lepoti, mladi kožo in preprečuje nastajanje gub in rjavih starostnih peg.
Lastna pridelava in polnitev, vina Bizeljsko sremiškega vinorodnega okoliša, vinska dežela Posavje.
Modra frankinja, Laški rizling in Sauvignon, Buteljčna hišna  vina blagovne znamke Tajf so odlična po kakovosti, rastejo na izredno sončni legi ob vražjem potoku ” Teufelbach,”mikrolokacije Podvrh, Bizeljsko sremiškega vinorodnega rajona, Posavske vinske dežele. Ilovka, nadmorska višina  380 m,  kombinacija vrst in teras, ročna obdelava in ročno trganje ter podobiranje grozdja so nam osnova za izjemno sortno  značilno  aromatična  in bogata vina. (dobitnik odlike  Sauvignon /Decanter 2018).   

Vodene degustacije vin in ostalih pijač iz grozdja z vinskim someelierjem