ZGODOVINSKA KAMNITA KLET

Za degustacije posebnih vin, za druženje in sprostitev vam je na voljo lepo urejena kamnita klet…Gostinstvo samo za vas na Turistični kmetiji Grobelnik.  Naša kmetija vključuje  lepo urejen objekt za turiste s sobami, družabnimi prostori, letno teraso, hišno zbirko, zgodovinsko kamnito klet, prodajalno in vinsko klet na nasprotni strani. Osrednji objekt naše kmetije je stavba, kjer se dogajajo pogostitve, zabave in nočitve. 

Počitnice lahko preživite na vinogradniško turistični  kmetiji v  dvopostelnih sobah, lepo urejenih, kategoriziranih  z štirimi jabolki (TV, WC, Wi-Fi, Savna). Na našem kmečkem turizmu lahko izberete nočitev, polpenzion ali nočitev z zajtrkom. Vse sobe imajo televizijo, tuš in brezžični dostop do interneta. 

Gostinstvo na kmetiji

Nudimo več vrst pogostitev, od krajevnih jedi do jedi po vašem izboru. Naj bo to praznovanje rojstnega dne, poroka, poslovni zaključek ali kosilo med izletom. Naša jedilnica je z svojo prostornostjo in dodatno ponudbo za razgibano in zanimivo dogajanje primerna za vse  priložnosti.

KJE SE NAHAJAMO?

☎☎ : 07/818 81 76 ☎☎ : 041 335 257 e-naslov: info@grobelnik.si